Inschrijving Duurzaamste hovenier 2019 geopend

  Tuin en Landschap organiseert dit jaar opnieuw de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland. Samen met Innogreen, NL Greenlabel en Tuinkeur gaan we op zoek naar hoveniers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

  Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van bovenstaande partijen gaat eind dit jaar op bezoek bij genomineerde bedrijven. De winnaar wordt traditioneel bekend gemaakt tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

  Inschrijving geopend
  De inschrijving is vanaf deze week geopend. Via deze speciale link kunt u de vragenlijst invullen (duur ongeveer tien minuten). U kunt het formulier vanaf deze site ook downloaden om het formulier later in te vullen. Stuur het ingevulde formulier per mail aan tuinenlandschap@hortipoint.nl.

  Doel van de verkiezing van de Duurzaamste hovenier is om uit te dragen hoe goed de sector al bezig is op gebied van duurzaamheid. Tegelijk is het een stimulans voor bedrijven om hun bedrijfsvoering en manier van werken nog eens tegen het licht te houden.

  De omvang van uw bedrijf maakt voor de verkiezing niets uit. In het verleden is de prijs zowel door zzp’ers als door landelijk opererende bedrijven gewonnen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties