Installatiecollectief Atrium Agri versterkt positie in VK

  CambridgeHOK, een Britse producent van complete kassen en innovatieve tuinbouwinstallaties, wordt overgenomen door Atrium Agri. Het bestaande managementteam, Patrick Harte en Louis Bradley, neemt ook een belang in het bedrijf.

  Met de overname verstevigt Atrium haar aanbod op de Britse markt. CambridgeHOK heeft daar meerdere kant-en-klare projecten geleverd voor de glastuinbouwsector, ‘vertical-farms’ en telers van cannabis.
  De CambridgeHOK Group bestaat uit Cambridge Glasshouse, CambridgeHOK Construction en Hotbox International. De groep heeft meer dan 70 mensen in dienst en behaalde in 2020 een totale omzet van afgerond £ 35 miljoen Engelse Pond.

  Ambitie
  Met deze overname komt Atrium Agri weer een stapje dichter bij haar ambitie om een wereldwijd consortium van horti gerelateerde bedrijven te vormen, elk toonaangevend in hun vakgebied. Atrium Agri is eind 2019 opgericht door Henk Verbakel, Koen Brabander en Edward Verbakel met als doel specialisten die de markt kennen aan elkaar te verbinden.

  De samenwerkende bedrijven zijn nu Havecon, VB Group, PB Tec, BOM Group, VEK Adviesgroep en CambridgeHOK. De groep behaalde samen een omzet van € 350 miljoen in 2020.

  Atrium Agri introduceerde recent haar nieuwe website en huisstijl met slogan ’Connected through Ambition’. Meer informatie via www.atriumagri.com

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties