IPM 2019: Show Your Colours Award keert terug

  Deelnemers aan IPM 2019 kunnen zich inschrijven voor de Show Your Colours Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan de plant of concept met het beste verhaal.

  Alle standhouders van IPM met houtige gewassen en vaste planten kunnen voor Show Your Colours Award planten of plantconcepten insturen. Bij deze prijs gaat het om de meerwaarde van de plant die tot uitdrukking wordt gebracht via het verhaal achter de plant, storytelling dus. Zowel planten als plantconcepten kunnen worden ingezonden.

  Deelname

  Deelname aan de Show Your Colours verkiezing is gratis en inschrijven kan via dit digitale inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 21 december 2018. Uit alle inzendingen wordt door de vakjury 10 planten genomineerd.

  Jurering

  De genomineerde planten, 1 exemplaar per inzending, worden tijdens de beursdagen getoond in hal 8. Het publiek kan hier hun stem uitbrengen op hun favoriete plant. Op donderdagmiddag 24 januari 2019 worden de inzendingen beoordeeld door de vakjury. Aansluitend wordt om 15:00 uur de uitslag bekend gemaakt in de stand van BIZZ Holland, Hal 8, stand A40.

  Vorig jaar geen verkiezing

  Vorig jaar besloot de IPM-beursorganisatie om de verkiezing in eigen hand te houden. Om organisatorische redenen ging deze toen niet door. Dit jaar heeft de beursorganisatie voor deze verkiezing opnieuw de samenwerking met Bizz Communications gezocht.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties