Kort & Bondig Producten Amerikaanse prijzen voor Basewell-systeem

Amerikaanse prijzen voor Basewell-systeem

0

Dümmen Orange heeft twee prijzen gewonnen met zijn Basewell-systeem voor de opkweek van uitgangsmateriaal. Dat gebeurde tijdens de Noord-Amerikaanse vakbeurs Cultivate’19 in Columbus, Ohio.

Het Basewell-systeem werd door twee verschillende organisaties onderscheiden. Tijdens het Medal of Excellence-evenement van het vakblad Greenhouse Grower, werd het Basewell-systeem uitgeroepen tot winnaar van de Greenhouse Grower Technology of the Year Award 2019. Een prijs voor nieuwe technologieën die de potentie hebben om de sierteelt onder glas blijvend te veranderen.

Het Basewell-systeem won tevens een van de dertien Retailers’ Choice Awards van The Garden Center Group, gepresenteerd door de Noord-Amerikaanse sierteeltorganisatie AmericanHort. Deze prijs is voor nieuwe producten op Cultivate die de potentie hebben om te inspireren en toegevoegde waarde te creëren bij de retail en de telers die zich op dit afzetkanaal richten.

Meer info over Basewell vindt u hier

In onze Engelstalige editie Floribusiness geeft Hans van der Heuvel, directeur R&D bij Dümmen Orange, achtergrondinformatie over Basewell

Het Basewell-systeem, kortgezegd biologisch afbreekbare houders om stek te bewortelen en vervolgens automatisch te steken.
Hans Neefjes
Hoofdredacteur Hans Neefjes is sinds december 1999 werkzaam bij het Vakblad voor de Bloemisterij.

Reageer op dit artikel

avatar