Seth Karstens verkoper bij Gerbera United

Gerbera United verdubbelt haar verkoopteam door het aantrekken van Seth Karstens. Karstens was afgelopen 18 jaar in-en verkoper bij Hoekhuis Bloemgroep in Honselersdijk en ondermeer gespecialiseerd in gerbera.

Karstens zal verantwoordelijk worden voor het uitbouwen van de verkoopactiviteiten van Gerbera United uit Moerkapelle, het bedrijf van Willem-Peter van den Berg en Dick Kooij. „Orderverwerking en relatiebeheer was tot voor kort alleen in handen van mijn vrouw en Dick. Het is een hele klus om dat elke dag weer goed te organiseren”, aldus Van den Berg.

Professionalisering

Met de komst van Seth Karstens ontstaat een verdere professionalisering en taakverdeling in het verkoopteam. Karstens was bij handelsbedrijf Hoekhuis gespecialiseerd in gerbera en germini. Vanaf 17 september is hij bij Gerbera United verantwoordelijk voor de verkoop en de promotie van hun brede pakket groot- en kleinbloemige gerbera’s. Op 7,5 ha. heeft het bedrijf in de zogenoemde ‘Ambition’-lijn ondermeer spidervormige Springs, de piepkleine Piccolini, de gevulde Gerondo en de Pasta’s met hun gekrulde bloemlinten. De ‘Perfection’-lijn omvat alle gerbera’s (groot-/kleinbloemig) met een klassieke bloemvorm.

 

Dick Kooij (links) en Willem-Peter (WP) van kwekerij Gerbera United met in hun midden Seth Karstens die vanaf 17 september het verkoopteam gaat versterken.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties