Hortipoint Landgard houdt voor het eerst orderbeurs in Noord-Italië

  Landgard houdt voor het eerst orderbeurs in Noord-Italië

  0

  Landgard houdt op 4 en 5 september voor het eerst orderdagen in Noord-Italië. Italiaanse klanten hoeven hierdoor voor de orderdagen niet meer naar het Duitse Herongen af te reizen.

  Landgard richt zich met de orderdagen in het Noord-Italiaanse Oderzo met name tuincentrum- en groothandelsklanten uit heel Italië. De Duitse afzetorganisatie houdt op 19 en 20 augustus haar orderdagen in het Duitste Herongen, maar voor veel Italiaanse klanten komt deze datum te vroeg: zij zijn volgens Landgard veelal nog op vakantie. Met de eerste orderbeurs in Italië wil Landgard haar Italiaanse klanten tegemoet komen.

  Kruiden en lavendel

  De orderbeurs bestaat uit het aanbod van zo’n 40 Landgard-kwekers die hun producten op 330 lagen presenteren. Onder de deelnemers aan de orderbeurs zijn ook een aantal Italiaanse kwekers uit met name de regio Albenga die zich in de afgelopen jaren bij Landgard hebben aangesloten. Deze bedrijven zorgen met name voor aanbod in kruiden, lavendel en margrieten. In samenwerking met Italiaanse kwekers brengt Landgard onder andere kruiden onder het merk Eataliano op de markt.

   

   

  Reageer op dit artikel

  Laat als eerste een reactie achter.

  avatar