Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Let it Grow start nieuw incubatieprogramma

  Let it Grow start nieuw incubatieprogramma

  0

  Let it Grow opent op 10 mei de inschrijving voor een nieuw incubatieprogramma. Voor het tweede programma is de financiering nog niet definitief rond. Binnenkort gaat Let it Grow met FloraHolland om de tafel.

  Maandag werd op feestelijke wijze het eerste incubatieprogramma van Let it Grow afgesloten. Vijf maanden lang zijn zeven innovators begeleid om hun groene concept op de markt te krijgen. Op het Greenhouse Festival in de Westergasfabriek waren de producten en ondernemers aanwezig en deelden zij  hun ervaringen en ambities.

  Het innovatieplatform Let it Grow gaat door en start een nieuw incubatieprogramma. FloraHolland reserveerde vorig jaar 100.000 euro om de innovaties financieel te ondersteunen. Of zij dat dit jaar ook gaan doen, is nog niet 100% zeker. Binnenkort heeft Let it Grow hier  een gesprek  met de veiling over.

  Op 10 mei gaat de inschrijving voor de ‘call’ open en op die datum zal er tevens meer bekend worden over hoe het traject eruit komt te zien.

  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar