Vacaturebank Medewerker buitendienst voor de gemeente Huizen

  Medewerker buitendienst voor de gemeente Huizen

  0

  Bij de gemeente Huizen zijn wij voor de afdeling Openbare Werken op zoek naar twee: 

  Medewerker buitendienst voor 36 uur per week 

  Wat ga je doen
  In deze functie is geen dag hetzelfde. Zo werk je mee aan de straatreiniging, bijvoorbeeld op een veegmachine. Of je wordt ingezet voor het legen van de openbare afvalbakken. Je zorgt ervoor dat onze bomen en het groen er mooi bijstaan. Kleinschalige herstelwerkzaamheden aan de bestrating en het plaatsen van bebording en straatmeubilair zijn ook onderdeel van je functie. Hou je van sleutelen? Dat komt mooi uit, want klein onderhoud aan onze machines en gereedschappen hoort er ook bij. Je hebt eer van je werk, want wat je doet is direct zichtbaar voor onze inwoners. Die informeer je over de werkzaamheden, je behandelt klachten en meldingen en soms neem je ook complimenten in ontvangst.

  Tot slot kan je ’s avonds of in het weekend worden ingezet voor de gladheidbestrijding en voor ondersteuning bij calamiteiten en evenementen.

  Wat breng je daarvoor mee
  Je hebt een aantoonbaar werk- en denkniveau op minimaal VMBO niveau op het terrein van groenvoorzieningen. Een afgeronde opleiding tot vakbekwaam hovenier is een pré. Je vindt het leuk om afwisselend werk te doen en je bent flexibel inzetbaar, zowel wat betreft werktijden als werkzaamheden. Je hebt minimaal een geldig rijbewijs B of liever nog BE. Je kunt goed overweg met gereedschappen, zoals een bosmaaier en een kettingzaag. Eventuele aanvullende cursussen volgen doe je graag. Je gespreksvaardigheden zijn prima en je bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent graag onderdeel van een team. Jouw bijdrage aan het team is dan ook waardevol.

  Voor meer informatie, klik hier.

  Reageer op dit artikel

  avatar