Tuin en Landschap nieuws Meld u nu aan voor de Duurzaamste hovenier van Nederland

  Meld u nu aan voor de Duurzaamste hovenier van Nederland

  0

  Hoveniers en groenvoorzieners kunnen zich nog tot eind deze maand aanmelden voor de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland. Daarna worden de genomineerden bekendgemaakt en bezoekt de jury voor het einde van het jaar de kandidaten.

  Er hebben zich inmiddels al diverse kandidaten aangemeld voor de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van Nederland. Sinds 2010 wordt deze verkiezing al georganiseerd, de laatste drie jaar door Tuin en Landschap samen met initiatiefnemer Ruud Snijders van Innogreen.

  Groene Sector Vakbeurs
  In de jury zitten vertegenwoordigers van vakblad Tuin en Landschap, NL Greenlabel en Tuinkeur. Ook zit een oud-winnaar als lid in de jury. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg die van 14 tot en met 16 januari plaatsvindt.

  Aanmelden kan via de speciale website www.hortipoint.nl/duurzaamste-hovenier. U kunt ervoor kiezen om direct het inschrijfformulier in te vullen, of dit eerst te downloaden en dan te mailen naar tuinenlandschap@hortipoint.nl.

  Reageer op dit artikel

  avatar