NBB-Groep sorteert voor op toekomst

  Per 1 januari 2021 is Dirk Doornenbal mede-eigenaar en algemeen directeur van NBB-Groep, ondersteund door Pieter-Jan de Winter als financieel directeur NBB-Groep. NBB-Groep is het moederbedrijf van Nationale Bomenbank en Terra Nostra.

  „De huidige tijd doet ons beseffen hoe belangrijk onze gezondheid is. Om als bedrijven gezond te blijven in de toekomst, is continuïteit belangrijk. Om dit te waarborgen is Dirk Doornenbal per 1 januari mede-eigenaar en algemeen directeur van NBB-Groep geworden,” staat op de website van de Nationale Bomenbank.

  Per 1 januari 2021 is Dirk Doornenbal mede-eigenaar en algemeen directeur van NBB-Groep, ondersteund door Pieter-Jan de Winter als financieel directeur NBB-Groep.
  Opvolgen

  Op termijn zal Doornebal Pieter-Jan de Winter opvolgen als meerderheidsaandeelhouder. „Een mooi fundament voor de toekomst.”

  Voor relaties verandert er in de opzet niets. De huidige koers wordt voortgezet met Dirk Doornenbal als het gezicht van Nationale Bomenbank en Nationale Bomenbank Zuidoost-Nederland, Henry Kuppen als directeur Terra Nostra en Olivier Copijn als directeur Nationale Bomenbank Noord-Holland. „In deze koers staan de boom en de klant centraal.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties