Nieuwe karren Uni-Troll ’succesvol getest in keten’

  De Duitse afzetorganisatie Landgard, de Deense transporteur Alex Andersen en de Deense kwekerijen Queen en Rosa Danica hebben nieuwe karren van Uni-Troll getest in de afzetketen.

  Uni-Troll meldt dat zijn karren (model M2) met succes zijn getest in de keten vanaf kwekerij via distributie naar de verkoopafdeling van Landgard-cash & carry’s. De Duitse afzetorganisatie zal nu de impact van het karrenconcept in de dagelijkse praktijk bekijken en evalueren.

  Uni-Troll ziet ’veel mogelijkheden voor een klimaatvriendelijke manier om dezelfde karren vanaf de kwekers helemaal tot in de winkels te gebruiken’, zegt directeur Søren Bøgede Andersen. Enkele jaren geleden ontwikkelde Uni-Troll zijn concept als alternatief voor de gebruikelijke CC-karren. Andersen was vroeger bestuurder bij Container Centralen.

  Bedoeling is om verschillende modellen van Uni-Troll te ontwikkelen. ’Die zullen de werkomgeving verbeteren, kostenefficiënter en duurzamer zijn’, aldus Andersen.

  Foto: Uni-Troll

  Since 2000 Arno Engels has been editor of De Boomkwekerij, Dutch magazine for hardy nursery stock. Since 2018 he is also Floribusiness editor. He was brought up connecting with horticulture, studied horticulture and worked at several nurseries in the Netherlands, United Kingdom and New Zealand.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties