Bloem en Blad Nieuwe site Avalanche+-rozen wil nog meer inspiratie bieden

  Nieuwe site Avalanche+-rozen wil nog meer inspiratie bieden

  0

  Veredelaar Dümmen Orange heeft de Avalanche+-site een totale make-over gegeven. De rozen komen nog beter tot hun recht en de inhoud is gebruiksvriendelijker en makkelijker te gebruiken op onder andere mobile devices.

  ‘Doel van de nieuwe website is in de eerste plaats bloemisten en retailers inspireren, maar ook de consument kan er terecht voor informatie om alles uit deze bijzondere rozen te halen,’ zegt Roy van Kester, marketing specialist bij Dümmen Orange. ‘We hebben prachtige nieuwe visuals laten maken die aantonen hoe veelzijdig Avalanche+ is in zowel romantische als moderne settings. Op de nieuwe site is ook meer ruimte vrijgemaakt om sociale media naadloos te integreren. Daarnaast wordt de ploeg kwekers voorgesteld, zodat er een breed en interessant beeld ontstaat van alles wat zich achter de schermen afspeelt, van eerste scheut tot prachtige roos.’ De nieuwe website staat vanaf vandaag live.

  Weinig doornen

  Avalanche+ is een grote Nederlandse roos met een volgens Dümmen Orange bijzondere eigenschap: de grote, rijke knop gaat altijd helemaal open. Daarnaast hebben de lange, sterke stelen weinig doornen, fris kruidachtig blad en een goed vaasleven: de rozen blijven tot wel veertien dagen mooi.

  Bron en foto: Dümmen Orange

  Reageer op dit artikel

  avatar