Ook innovatiedag/spuitlicentiedag in Zundert en Haaren

  Na de innovatiedagen voor de boomkwekerij in Venlo en Opheusden, vinden er ook innovatiedagen oftewel spuitlicentiedagen plaats in Zundert en Haaren.

  Op woensdag 16 september vindt bij Boot & Dart Boomkwekerijen de innovatiedag in Zundert plaats, ook wel de spuitlicentiedag geheten. De organisatie is in handen van Compas Agro en de CLTV. Bij Boot & Dart komen onder andere deze onderwerpen aan bod: druppelirrigatie, biologische bestrijding taxuskever, lvs-techniek, alternatieven voor Mogeton en onkruidbestrijding met Devrinol. Het programma is in de ochtend van 8.45 tot 12.15 uur, en in de middag van 12.45 tot 16.15 uur. Aanmelden per dagdeel is verplicht.

  Op vrijdag 18 september is de spuitlicentiedag bij Plantenkwekerij Joost Sterke in Haaren, wederom georganiseerd door Compas Agro en de CLTV. De onderwerpen in Zundert komen ook bij Joost Sterke aan bod, evenals dronetechnieken, vochtmetingen, plaatsspecifiek bemesten middels taakkaarten en nieuwe middelen tegen valse meeldauw. Er is alleen een middagprogramma van 12.45 tot 16.15 uur. Aanmelden is ook hier verplicht.

  De innovatiedag in Opheusden is woensdag 2 september bij Volentis in Echteld. De innovatiedag in Venlo is donderdag 3 september op de Brightlands Campus Greenport Venlo.

  Foto: Arno Engels

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties