Tuin en Landschap nieuws PCBomen, IPC Groene Ruimte annuleren alle trainingen

  PCBomen, IPC Groene Ruimte annuleren alle trainingen

  0

  Zowel Praktijk Centrum Bomen als IPC Groene Ruimte annuleren tot en met 6 april alle trainingen en opleidingen. Dit in verband met de aangescherpte maatregelen die het kabinet zondag bekend heeft gemaakt.

  Praktijk Centrum Bomen heeft besloten om alle trainingen tot 6 april te annuleren. Hiermee geeft het trainingscentrum gehoor aan de aangescherpte regels om onnodig contact te vermijden.

  Ingeschreven deelnemers zullen de komende dagen bericht ontvangen. Doordat onduidelijk is wat de maatregelen na 6 april zullen zijn, worden vooralsnog geen nieuwe data ingepland. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, wordt dat via de website van Praktijk Centrum Bomen bekend gemaakt.

  IPC Groene Ruimte

  Ook IPC Groene Ruimte heeft IPC besloten om vrijwel al haar trainingen en opleidingen te Schaarsbergen tot en met 6 april tot nader order te verplaatsen naar een latere datum.

  Iedere deelnemer krijgt hierover persoonlijk bericht, mogelijk in eerste instantie telefonisch, anders later deze week per e-mail. Medewerkers van IPC zullen in die tijd zo veel mogelijk vanuit huis werken.

  Ralph Mens
  Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

  Reageer op dit artikel

  avatar