Promotiecollectief 365 dagen bloemen ontvangt cheque van €20.000

  Aad van der Knaap, secretaris van de Stichting Nationale zomerbloemententoonstelling, heeft donderdag 14 april een cheque van € 20.000 aan Gerard Gardien, projectleider van Promotiecollectief 365 dagen bloemen, overhandigd. De overhandiging vond plaats in het grote kascomplex The Green House bij Floriade Expo 2022.

  De organisatie van de Stichting Nationale zomerbloemententoonstelling in Naaldwijk is eind 2021 opgeheven. Bij afsluiting stond er nog een reservebedrag van €20.000 op de rekening. De reden van deze schenking aan 365 dagen bloemen is dat dit bedrag dan weer direct kan worden ingezet voor het promoten van (seizoen)bloemen.

  Eyecatcher

  In overleg met de Stichting Nationale zomerbloemententoonstelling is er besloten om bij Floriade in Almere vanaf 14 april een permanente Eyecatcher presentatie te maken met zoveel mogelijk producten uit het assortiment van het promotiecollectief. Er wordt een grote fiets opgetuigd met wekelijks verse zomerbloemen. Op de achtergrond prijkt een foto van Amsterdam, zodat de blikvanger een ideale locatie moet worden voor het schieten van selfies. In totaal gaat dit over ruim 130 verschillende productgroepen en tweewekelijks worden er ongeveer 50 productgroepen gebruikt in de presentatie.

  Bron en foto’s: Floriade

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties