Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Reacties op samenwerking RFH en Blueroots verschillen

  Reacties op samenwerking RFH en Blueroots verschillen

  0

  De handel en de veiling hebben de laatste jaren een haat-liefdeverhouding gehad, maar de twee partijen hebben elkaar weer gevonden. De samenwerking tussen Royal FloraHolland en Blueroots is rond. „Ik ben blij dat ze eruit zijn. Laten we nu snelheid gaan maken”, zegt teler Jos ten Have. Concurrent Floranti vindt de stap passen in de strategie van de veiling en concurrent New Green Market verwacht weinig gevolgen.

  De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de samenwerking tussen Floriday en Blueroots tot stand te laten komen. Er ligt een plan klaar wat er de komende maanden ontwikkeld wordt aan functionaliteiten. „Het gaat verder dan alleen een digitale koppeling. Dit model maakt bijvoorbeeld ook data-uitwisseling mogelijk over afzetkanalen- en markten. Daarom heeft samenwerking langer op zich laten wachten”, verklaart Steven van Schilfgaarde, CEO FloraHolland.

  Proceed to read this article?

  Your benefits

  • Access to premium articles
  • Our weekly newsletter
  • Six times a year a digital magazine on myfloribusiness.com
  • On all mobile devices and on the web.
  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar