Signa Terra gaat verder onder naam Van Doorn

  Groenbedrijven Signa Terra en Van Doorn zijn met ingang van 17 juli 2021 samengegaan. Na 25 jaar gaat Signa Terra verder onder de naam Van Doorn. Als gevolg van de coronamaatregelen kon hier pas eind september bij stil worden gestaan.

  In aanwezigheid van oprichter Barend van Doorn werd op 23 september officieel afscheid genomen van de naam Signa Terra. Barend van Doorn ontving een schilderij met daarop ‘alle groene vingers’ van Van Doorn. Ook is een boom onthuld als aandenken aan Signa Terra.

  Fusie Signa Terra en van Doorn
  Oprichter Barend van Doorn (links) en bedrijfsleider Kees Huijgen onthullen de boom ter gelegenheid van de fusie. (Foto: Van Doorn)

  Werkzaamheden

  Van Doorn is al ruim 55 jaar actief op gebied van duurzame en veilige buitenruimtes. Ook biedt Van Doorn een breed pakket van diensten op het vlak van groen, infra, verduurzaming en verkeer. Signa Terra is sinds de oprichting in 1995 vooral bezig geweest met ontwerp, aanleg en onderhoud van particuliere tuinen en groenvoorzieningen. Dit werk wordt nu onder Van Doorn voortgezet.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties