Hortipoint Tuin en Landschap vernieuwt digitaal magazine

  Tuin en Landschap vernieuwt digitaal magazine

  0

  Vanaf deze week verschijnt Tuin en Landschap digitaal in een nieuw jasje. Het digitale magazine is vernieuwd en wordt verrijkt met extra content zoals fotoseries en video’s. De layout is modern en aantrekkelijk.

  Via de website Tuin en Landschap kunnen abonnees voortaan doorklikken naar MijnTuinenLandschap.nl. Hier vindt u vanaf nummer 11 van dit jaar alle magazines online. Om de digitale magazines te kunnen lezen, moet u inloggen met uw inlogcode. Heeft u wel een abonnement, maar geen inlogcode, dan kunt u mailen naar inlogcode@hortipoint.nl. Ter kennisname hebben we één nummer, Tuin en Landschap 11, openbaar gezet. Deze kunt u dus ook lezen zonder inlogcode.

  Plusartikelen

  Naast het vernieuwde digitale magazine, dat overigens zowel op pc, tablet als smartphone te lezen is, starten we deze week ook met zogenoemde Plusartikelen. Dit zijn nieuwsberichten op onze website die alleen voor abonnees beschikbaar zijn.

  U herkent deze artikelen in onze nieuwsbrief en op de website aan het plusteken onder de kop van het bericht. Ook deze berichten kunt u alleen lezen nadat u bent ingelogd.

  Uiteraard blijft Tuin en Landschap ook gewoon op papier verschijnen, daar verandert niets in. Abonnees hebben nu echter de keuze of ze hun vakblad op papier willen blijven lezen, of digitaal, of allebei. Op onze abonnementenpagina vindt u alle mogelijkheden op een rij.

   

  Reageer op dit artikel

  avatar