Tuin en Landschap Vierde Triënnale over de toekomst van het landschap

  Vierde Triënnale over de toekomst van het landschap

  0

  De vierde Triënnale is volledig gewijd aan de toekomst van ons landschap. Hoe gaat dat eruit zien? En wie gaat ervoor zorgen? De Triënnale vindt plaats in september in PARK21.

  Het volgende landschap is het thema van het festival. Wat is de toekomst van het landschap als leefomgeving, als innovatieruimte, als vestigingsfactor en als ontwerpgave. Met een omvangrijk programma vol expertmeetings, tentoonstellingen, workshops, theater en muziek, wordt het Nederlandse landschap verbeeld, onderzocht, besproken en gedeeld.

  • Park21

  De Triënnale vindt plaats van 1 t/m 30 september 2017 in Park21, een 1.000 ha groot gebied, dat stap voor stap tot recreatielandschap wordt getransformeerd. Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep is de hoofdlocatie. Het complete programma is vanaf half mei te vinden op www.landschapstriennale.com. Het is de vierde keer dat er een Landschapstriënnale wordt georganiseerd. Eerdere edities in 2008 en 2011 vonden plaats in Apeldoorn en in 2014 was Park Lingezegen gastheer.

  Foto: Danny de Casembroot

  Miranda Vrolijk
  Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

  Reageer op dit artikel

  avatar