Adviesbureau IMAC gaat op in nieuwe afdeling bij Anthura

  Bureau IMAC Bleiswijk beëindigt per 1 januari 2021 haar betaalde dienstverlening en zal ophouden te bestaan. De adviseurs Andre Lont en Mark van de Ven gaan over naar de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij veredelaar/vermeerderaar Anthura.

   

  De nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij Anthura richt zich primair op teelttechnische vraagstukken. Klanten van de veredelaar/vermeerderaar krijgen (gratis) advies over technische eigenschappen van rassen en gewassen en accountmanagers van Anthura worden ondersteund bij teelttechnische vraagstukken. De kennisuitwisseling over teelttechnische raskenmerken zal ook worden ingezet op productielocaties van Anthura. Desgewenst wordt er teeltonderzoek opgestart.

  Mark van der Knaap, directeur veredeling en productie van Anthura, stelt dat de adviseurs Andre Lont en Mark van de Ven hun kennis in de nieuwe opzet beter kunnen afstemmen op behoeftes in het bedrijf en bij klanten. „Met een duidelijke focus vormen zij de verbindende schakel tussen onderzoek, veredeling en commercie op teelttechnisch gebied.”

  Bureau IMAC

  Bureau IMAC Bleiswijk is in 1994 door Anthura opgericht als onafhankelijk adviesbureau. Een aparte BV, met betaalde consultancy. Andre Lont, inmiddels directeur IMAC, heeft daarvoor na zijn opleiding aan de Hogere Tuinbouwschool ruim 25 jaar teeltadvies gegeven in binnen- en buitenland aan telers van anthurium. Mark van de Ven studeerde in 2019 af bij Wageningen Universiteit en is sinds februari in dienst bij IMAC. Per 1 juli is hij gewasspecialist phalaenopsis bij de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie van Anthura. Andre Lont maakt lopende afspraken af en volgt per 1 januari 2021 als gewasspecialist anthurium bij de nieuwe afdeling. Telers die onafhankelijke consultancy wensen na die datum, worden geholpen bij het vinden van alternatieven.

  De adviseurs Andre Lont (links) en Mark van de Ven gaan over van bureau IMAC Bleiswijk naar de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij veredelaar/vermeerderaar Anthura.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties