Basisschool het Palet wint veertig uur hoveniersdiensten

  Hans Koevoets, directeur van basisschool Het Palet in Zoetermeer, ontving zaterdag uit handen van Rien van der Spek, directeur van M. van der Spek Groep in Benthuizen, een prijs voor veertig uur gratis hovenierswerkzaamheden. De uitreiking vond plaats tijdens de Landelijke Open Dag Hoveniers.

  Rien van der Spek, directeur van M. van der Spek (links) reikt Hans Koevoets, directeur van basisschool Het Palet, de prijs uit voor 40 uur hovenierswerkzaamheden.

  Vanaf juni konden mensen stemmen op drie organisaties die volgens hen deze prijs  verdienden. De actie is opgezet door M. van der Spek Groep ter gelegenheid van haar veertigjarig jubileum.

  De school ontving de meeste stemmen (ruim 1.400) en krijgt daarom veertig uur gratis een hovenier ter beschikking. Met Het Palet wordt nog afgestemd hoe de hovenierswerkzaamheden worden ingevuld. Koevoets: „Wij zijn heel blij met deze prijs. Wij hebben een natuurtuin en hebben de speeltuin ingericht met natuurlijk spelen. Beiden kunnen wel wat onderhoud gebruiken.”

  Jeugd heeft de toekomst

  Rien van der Spek vertelde in zijn toespraak dat de jeugd de toekomst heeft en dat hij daarom verheugd is dat de prijs naar een school gaat. M. van der Spek investeert in de nieuwe generatie door zich te richten op opleiding, onderwijs en begeleiding.

  De andere twee organisaties die meedongen naar de prijs waren Buurttuin Zoete Aarde in Zoetermeer (circa 1.200 stemmen) en de Plaswijckschool in Gouda (bijna 300 stemmen). Aan beide organisaties biedt M. van der Spek acht uur een gratis hovenier.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties