Bloem en Blad Bloemen en planten Bloomer biedt rozen Parfum Flower Company aan

  Bloomer biedt rozen Parfum Flower Company aan

  0

  Vanaf 1 februari biedt bloemengroothandel Bloomer het assortiment van Parfum Flower Company aan. Rozen zoals de David Austin-collectie worden drie keer per week direct bij Bloomer afgeleverd.

  Bloomer spreekt van een unieke samenwerking, want tot nu was er geen enkele bloemistenleverancier die de geurende (tuin)rozen standaard uit voorraad kon leveren, enkel op bestelling. ‘Extra bijzonder aan de samenwerking is dat de rozen worden geleverd tegen twee vaste prijzen: een voor het hoog- en een voor het laagseizoen’, aldus Bloomer. ‘Door de vaste prijzen te hanteren, levert deze samenwerking voordelen op voor bloemisten en stylisten die bruidswerk verzorgen. Zo weten ze nu al wat de prijs in bijvoorbeeld augustus is.’

  Elke week zijn in de Bloomershop zo’n 15 wisselende varianten te vinden, die drie keer per week vers worden aangevoerd, direct vanuit de bron. Bloomer levert de bloemen in de nacht af bij de bloemist. Dit betekent dat bloemisten tot 19.30 uur vanuit de shop de diverse soorten rozen kunnen shoppen en zij die de volgende ochtend voor 07:30 uur in de winkel hebben. Daarnaast kunnen specifieke soorten uit het palet van de Parfum Flower Company altijd op aanvraag besteld worden, tegen vaste prijzen.

  ’Wij zijn vereerd om deze mooie samenwerking te mogen aangaan met Bloomer. Parfum Flower Company bouwt een merk voor bloemisten, net als Bloomer. Via Bloomer komen we direct met onze eindklant in contact, de groothandel heeft een supergaaf platform van honderden bloemisten in vier landen. Deze samenwerking gaat bijdragen aan de missie van Bloomer en Parfum Flower Company, namelijk blije bloemisten!’, aldus directeur Wouter de Vries van Parfum Flower Company.

  Samen voor duurzaamheid

  Bloomer en Parfum Flower Company hebben nóg een verbindende factor, namelijk duurzaamheid. Parfum Flower Company werkt uitsluitend met kwekers die duurzaam kweken tegen een eerlijke prijs. Een eerlijke verdeling van de prijs voor alle partijen staat dan ook hoog in het vaandel bij de onderneming. Bij Bloomer staat duurzaamheid voorop, wat onder andere terugkomt in het afvalretoursysteem, de samenwerking met de Barometer Duurzame Bloemist én het grootste MPS A en A+ assortiment van Europa.

  Speciale actie

  Om de samenwerking te vieren organiseert Bloomer een unieke actie voor ‘haar’ bloemisten. Vanaf nu tot vrijdag 8 maart 18:00 uur kunnen zij een mysterybox van Parfum Flower Company bestellen. Voor 24 euro (ex. btw) ontvangen zij één bos David Austin rozen (12 tak) en één bos geurende tuinrozen (ook 12 tak). Bloomer betaalt deze actie. Parfum Flower Company geeft een colo guide met het complete assortiment t.w.v. 5 euro weg bij elke box. De actiedozen worden op donderdagochtend 14 maart in de winkels geleverd.

  Bron en foto’s: Bloomer

  Reageer op dit artikel

  avatar