’Bruidsbeurs is goede opmaat voor IPM Essen’

  In beursgebouw Messe Essen vond begin juli een eerste fysieke beurs plaats na de uitbraak van de coronacrisis. De gehouden bruidsbeurs leverde volgens de beursorganisatie het bewijs dat ook IPM Essen in januari een succesvolle beurs kan zijn.

  ’Met het nemen van de juiste hygiënemaatregelen is het mogelijk om een succesvolle beurs te organiseren.’ Dat is de conclusie van de beursorganisatie van IPM Essen nadat in het beursbouw begin juli een eerste fysieke beurs – een bruidsbeurs – werd gehouden na de uitbraak van het coronavirus.

  De organisatie van deze bruidsbeurs heeft rekening gehouden met de regelgeving die geldt voor deelstaat Rijnland-Westfalen. Zo is er een beperkt aantal bezoekers toegelaten en moesten bezoekers zich vooraf online-registreren. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Dit laatste geldt niet voor bezoekers die zitten: zij hoeven geen mondkapje op maar moeten wel afstand houden.

  Tijdens IPM 2020, eind januari, was van coronamaatregelen nog geen sprake. (foto: Ron Barendse)

  „De gezondheid van onze gasten heeft topprioriteit. Het hygiëne-protocol is weloverwogen en getest. De positieve feedback van deze bruidsbeurs zorgt ervoor dat we met vertrouwen kijken naar IPM Essen 2021”, aldus Oiver P. Kuhrt, directeur IPM Essen.

  IPM Essen staat op de agenda van 26 tot en met 29 januari 2021.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties