De Boomkwekerij Nieuws Demonstratie Robotisering mechanische onkruidbestrijding

  Demonstratie Robotisering mechanische onkruidbestrijding

  0

  De Werkgroep Mechanische Onkruidbeheersing van Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert organiseert samen met Abemec binnen het project Schoon Water voor Brabant een demonstratie Robotisering. De demonstratie wordt gehouden op 31 juli.

  Abemec, importeur van Naïo, zal twee autonoom werkende machines laten zien. De organisatie noemt het een mooie gelegenheid om de laatste ontwikkelingen in robotisering als eerste in de boomkwekerij te zien.

  Naïo technologies

  Er worden 2 modellen gedemonstreerd, de Oz en de Dino. De Oz is een klein elektrisch vierwiel-aangedreven voertuig dat autonoom onkruidbestrijding tussen de rijen van grotere planten kan uitvoeren. De Dino is een grotere machine voor over een bed van 140 tot 180 cm. De machine is elektrisch vierwiel-aangedreven en heeft vierwielbesturing. Navigatie gaat met GPS-RTK en camera.

  Datum: 31 juli 2019
  Aanvang: 15.30 uur
  Locatie: Boomkwekerij Dams
  Achtmaalseweg 130B
  4881 AW Zundert

  Informeer bij regenachtig weer of demonstratie doorgaat, kijk op de website van Treeport Zundert.

  Meer informatie en aanmelding bij Arie Schipper, adviseur boomteelt van Delphy. Tel: 06-20398253 of a.schipper@delphy.nl

  Ron Barendse
  Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

  Reageer op dit artikel

  avatar