Donker Groen neemt specialist verticaal groen over

  Donkergroen heeft Green Fortune, specialist op gebied van verticaal groen, per 1 januari overgenomen. Beide bedrijven werkten al langer samen. De overname past binnen de groeiambities van Donkergroen Interieurbeplanting en de Donker Groep als geheel.

  Green Fortune is in 2004 opgericht in Zweden. In 2008 haalde Eelco Schutter Green Fortune naar Nederland. Uit een gezamenlijke duurzame visie ontstond de zelfstandige Nederlandse tak die sindsdien een indrukwekkende ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het bedrijf realiseerde projecten voor onder andere Rabobank, de Bijenkorf, IKEA, en de NS.

  Grotere klantengroep

  Donker Groen wil een vooraanstaande rol spelen op gebied van gebouwgebonden groen. Donker Groen-directeur Anja Kanters: „We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking die ons in staat stelt om sneller een grotere klantengroep aan te boren.”

  Eelco Schutter, bedrijfsleider Green Fortune, en Anja Kanters, algemeen directeur Donker Groen, ondertekenen de overeenkomst.

  Bedrijfsleider van Green Fortune Eelco Schutter: „Met nog meer creativiteit en vakmanschap kunnen we een breder assortiment en ultieme beleving bieden die welzijn en productiviteit van medewerkers kan bevorderen. Alles in één hand voor een oewoud in het atrium, een wandoase in kantoorkamers of een stromende tuin langs de gevel.”

  Green Fortune is een van de vier genomineerden voor de prijs van Interieurbeplanting van het Jaar met een integraal groenconcept met zogenoemde Tubegardens voor CIC Rotterdam.

  Foto opener: Green Fortune, Plantwall Carolicenter Malmö, Zweden.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties