Donkergroen neemt groenvoorziener over in Eindhoven

  Donkergroen heeft per 1 januari de activiteiten overgenomen van Tuincentrum Dankers uit Eindhoven. Dit bedrijf is actief op het gebied van groenvoorziening voor bedrijven en particulieren.

  Dankers is ruim 40 jaar actief en richt zich met name op kwalitatief aanleg en onderhoud bij bedrijven, overheden en particulieren. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en toekomstige zekerheid voor haar medewerkers, was Dankers op zoek naar een partij die vanuit dezelfde kernwaarden, vakmanschap en passie haar werkzaamheden kan voortzetten.

  De medewerkers van Dankers werken inmiddels bij Donkergroen. Samen met eigenaar Frans Dankers wordt aan een goede overdracht gewerkt.

  Versnelling

  Anja Kanters, algemeen directeur van Donkergroen: „Wij zijn erg blij met de overname van Dankers. De waarden en overtuigingen van een familiebedrijf zoals Dankers zijn kenmerkend voor wie we zijn en hoe we willen werken voor onze klanten. Het was onze wens om vanuit onze groeiambitie in 2018 een vestiging in Eindhoven te starten. Met deze overname is hier een versnelling in gekomen en koersen we in 2018 op €75 miljoen.”

  Regionaal

  Donkergroen werkt landelijk, maar wil regionaal ook sterker vertegenwoordigd zijn. Kanters: „Daarom zijn we in 2017 gestart in Assen en Zwolle en gaan we in 2018 naast Eindhoven ook van start in Utrecht en Almere. Mooie kansen voor jong en ambitieus talent binnen onze organisatie.”

  Donkergroen werkt vanuit 17 locaties verdeeld over Nederland en België met ruim 750 medewerkers, in het seizoen aangevuld met vele ZZP- en uitzendkrachten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties