Donkergroen opent nieuwe vestiging in Utrecht

  Donkergroen heeft per 1 juni een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Met de opstart in Utrecht werkt Donkergroen vanuit 17 locaties in Nederland en België.

  De nieuwe vestiging past in de ambities van Donkergroen om landelijk actief te zijn en de wens om zich vanuit duurzaamheidsdoelstelling dichterbij haar klanten te vestigen en zo minder kilometers te maken.

  Lokale kennis

  Anja Kanters, algemeen directeur van Donkergroen: „Wij zijn erg blij nu we een geschikte plek hebben gevonden in Utrecht; deze opstart past erg goed in onze groeiambitie. In Utrecht starten we met 10 medewerkers en 20 seizoenskrachten, dit zijn veelal mensen die in de regio wonen. Vanuit onze nieuwe vestiging in Utrecht kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn met lokale kennis en kunnen we snel reageren.”

  Duurzaam

  „Daarnaast maken wij als groenbedrijf de beweging naar een ‘groen’ bedrijf, waarbij groen hier de betekenis heeft van duurzaam. We willen in de toekomst volledig duurzaam opereren vanuit een herstellende bijdrage aan de aarde en al wat daar op leeft. Wij werken landelijk, maar willen ook vanuit die duurzaamheidsgedachte regionaal sterker vertegenwoordigd zijn. Daarom zijn we eind 2017 gestart in Assen, Zwolle, Eindhoven en nu in Utrecht en volgt Almere tweede helft dit jaar.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties