Donkergroen wil vijf nieuwe regiokantoren openen

  Donkergroen heeft per 1 oktober de activiteiten overgenomen van Hoveniersbedrijf IJsselgroen Zwolle, actief op het gebied van groenvoorziening voor bedrijven en particulieren. De overname past in de strategie om meer regiokantoren te openen. Behalve Zwolle staan ook vestigingen in Assen, Utrecht, Eindhoven en Almere op de planning.

  IJsselgroen is sinds 1984 actief en richt zich met name op kwalitatief onderhoud bij bedrijven en particulieren, en is daarnaast sterk in het adviseren over inrichting en tuinaanleg. Vanwege privéomstandigheden was IJsselgroen op zoek naar een partij die vanuit dezelfde kernwaarden en instelling haar werkzaamheden kan voortzetten. De vier medewerkers van IJsselgroen werken vanaf 1 oktober bij Donkergroen Zwolle.

  Familiebedrijf

  Donkergroen is een landelijke top-3 speler en heeft ambitie om door te groeien met sterke proposities en groenoplossingen. Anja Kanters, algemeen directeur van Donkergroen: „Wij zijn erg blij met de overname van IJsselgroen; de waarden en overtuigingen van een familiebedrijf die ook bij IJsselgroen aanwezig zijn, zijn kenmerkend voor hoe we zijn en hoe we willen werken voor onze klanten, daarom past deze overname erg goed in onze groeiambitie. ”

  Regionaal

  Kanters: „Het was onze wens om in 2018 een vestiging in Zwolle te starten en met deze overname is hier een versnelling in gekomen. Wij werken landelijk, maar willen regionaal ook sterker vertegenwoordigd zijn. Daarom starten we in 2018 ook in Assen, Utrecht, Eindhoven en Almere.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties