FloraHolland komt medewerkers tegemoet op actiedag

  Op 18 maart 2019 organiseren de vakbonden een landelijke actiedag voor een goed pensioen. Royal FloraHolland meldt dat zij een alternatief aan hun medewerkers bieden om actie te voeren. Hierdoor kunnen de processen bij de veiling gewoon door blijven lopen.

  Medewerkers van Royal FloraHolland krijgen de gelegenheid om tijdens het werk een statement te maken met de door Royal FloraHolland verstrekte actiemiddelen. Het gaat om een lampje dat medewerkers kunnen gebruiken bij het maken van een selfie. Hoeveel mensen daar gebruik van willen maken en wie er echt gaan staken op 18 maart is niet bekend. „Het is een staking richting de overheid, niet tegen Royal FloraHolland. Wij hebben onlangs nog een akkoord bereikt over een nieuw cao”, zegt de woordvoerder van de veiling.

  Yme Pasma, COO van Royal FloraHolland: „Wij doen er alles aan om deze drukke periode in maart zo soepel mogelijk te laten verlopen en de kwaliteit te bieden die onze klanten van ons gewend zijn. Dat doen we dus ook op de landelijke actiedag op 18 maart”.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties