Groen Kennisnet 3.0 komt eraan

  Groen Kennisnet wordt vernieuwd. De site moet een interactief platform worden voor de groene sector. Kwekers worden opgeroepen om hun wensen ten aanzien van het platform voor 1 september kenbaar te maken.

  Groen Kennisnet is gevraagd een nieuw, centraal, digitaal platform te ontwikkelen dat kennisdeling tussen overheid, onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven bevorderd. Groen Kennisnet 3.0 wordt gemaakt in opdracht van het ministerie van LNV.

  Minister Schouten: „Ik vind het van groot belang dat de kennis uit de publiek-private samenwerkingsprojecten en -programma’s (PPS) binnen de topsectoren via het kennisplatform gemakkelijker en actief beschikbaar is. Ik maak daarom afspraken met de topsectoren om de kennisuitwisseling te intensiveren. In het nieuwe kennis-en innovatiecontract met de topsectoren wordt het streven vastgelegd om een substantieel deel van de subsidies voor deze samenwerkingen te investeren in kennisdoorwerking met boeren en tuinders.”

  Oproep

  Het nieuwe platform moet aansluiten bij de wensen van de gebruikers. Groen Kennisnet roept kwekers en andere mensen uit de sector daarom op om via een vragenlijst hun wensen kenbaar te maken. De vragenlijst (anoniem) kan worden ingevuld voor 1 september. Het Groen Kennisnetwerk 3.0 moet eind 2021 online zijn.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties