Groene Hotspot Event Toekomstbestendig groen op 17 oktober

  Wellantcollege Houten organiseert, samen met vakblad Tuin en Landschap en Branchevereniging VHG, het Groene Hotspot Event ‘Toekomstbestendig groen’. Het event vindt plaats op donderdag 17 oktober op het Wellantpark in Houten.

  Het belang van klimaatadaptatie en biodiversiteit blijft groeien naarmate stedelijke gebieden in- en uitbreiden. Met slimme ideeën zoals natuurinclusief ontwerpen kan de natuur in de binnen- en buitenruimte worden bevorderd.

  Het event is bedoeld voor bedrijven (hoveniers, groenvoorzieners, urban greeners), overheidsinstellingen en onderwijsorganisaties die te maken hebben met de inrichting en beheer van de buitenruimte.

  Programma

  Met verschillende workshops en een interactieve beurs doe je kennis op hoe je ontwikkelingen rondom klimaatadaptatie en biodiversiteit op een kansrijke manier, vanuit maatschappelijk en economisch belang, in kunt zetten. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijk contact en netwerken.

  Binnenkort volgt meer informatie over het gehele programma en hoe je je in kunt schrijven voor de diverse workshops. Het event vindt plaats op het Wellantpark, het voormalig tuinarchitectuurpark Makeblijde.

  Voor vragen over het event kun je contact opnemen met de Groene Hotspot (info@groenehotspothouten.nl) of Wellant cursussen & trainingen (cursussentrainingen@wellant.nl).

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties