Groep rozenprofessionals gaat tuinrozen promoten

  Een groep van ruim twintig rozenprofessionals gaat gezamenlijk tuinrozen promoten. Doel van de promotie is om rozen in tuinen en openbaar groen in binnen- en buitenland op de kaart te zetten. Promotieorganisatie iBulb is uitvoerder.

  Het afgelopen jaar hebben rozenkwekers, veredelaars, rosaria en andere rozenprofessionals achter de schermen hard gewerkt om het promotieplan uit te werken. De laatste weken stonden vooral in het teken van het werven van deelnemers. Op korte termijn komen de initiatiefnemers bijeen om de opstart te bespreken.

  Website

  Een website in vier taalversies met actuele kennis en informatie wordt de basis van alle activiteiten. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van de bestaande infrastructuur van iBulb, die over vele duizenden perscontacten beschikt.

  Ook sociale media zijn onderdeel van het programma. Ander belangrijk onderdeel van het promotieplan is het jaarlijks plaatsen van nieuwe sfeerbeelden van rozen in de beeldbank. De rozenpromotie is een activiteit van de Cultuurgroep voor Rozen en Rozenonderstammen onder Anthos-secretariaat.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties