Herschikking netwerkcoördinatoren LTO Glaskracht Nederland

Door het vertrek van de netwerkcoördinatoren Nikos van Aelst en Jan Barendse heeft LTO Glaskracht Nederland hun taken voor siergewassen, o.a roos en chrysant, herschikt. Petra Eekhoff is reeds begonnen als nieuwe coördinator voor freesia, roos en snij-cymbidum.

Petra Eekhoff werkt al ruim 15 jaar bij LTO Glaskracht Nederland, voorheen LTO Groeiservice. Ze was onder andere tijdelijk netwerkcoördinator tomaat en aubergine en werkte voor de teams Plantgezondheid en Water bij LTO. Op 1 april 2018 is ze begonnen als netwerkcoördinator voor de gewassen freesia, roos en snij-cymbidium.

Petra Eekhoff

Tijdelijke vervangers chrysant, lelie en lisianthus

Voor de siergewassen lelie, chrysant/Chryson en lisianthus is LTO Glaskracht Nederland  in een afrondende fase met het aannemen van twee junior netwerkcoördinatoren. Zij kunnen komende zomer, na hun examen, aan de slag. Tot die tijd nemen drie netwerkcoördinatoren van LTO tijdelijk de honneurs waar.

Aad Vernooy heeft tijdelijk ook het gewas lelie onder zijn hoede. Arthur van den Berg doet dat voor chrysant/Chryson en Mark Meijers is tijdelijk tevens netwerkcoördinator lisianthus.

De herschikking was nodig omdat netwerkcoördinator Nikos van Aelst onlangs LTO Glaskracht Nederland verliet. Hij heeft daar bijna 4 jaar gewerkt. Jan Barendse verlaat de organisatie eind april, na 7 dienstjaren.

 

 

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties