Jumbo lanceert als eerste supermarkt eigen bloem

  Als eerste supermarkt in Nederland krijgt Jumbo een eigen bloem: een geelzwarte germini in de huisstijlkleur van het Brabantse familiebedrijf. De eerste ’Jumbo-bloem’, ontwikkeld door telersvereniging Colours of Nature, werd vandaag geplukt door Sarah Dikker, Hollands Beste Bloemstyliste. Ze verwerkte de gerbera in een boeket. Vervolgens werd de bloem officieel gedoopt door Frits van Eerd, CEO van Jumbo.

  De bijzondere germini wordt toegevoegd aan het ’2-voor-5-euro’-assortiment van Jumbo en is vanaf 10 september verkrijgbaar op de bloemen- en plantenafdeling van alle Jumbo supermarkten. De gerbera kun je vanaf die datum gedurende het hele jaar kopen en heeft, net als de andere bloemen die Jumbo verkoopt, een zeven-dagen-versgarantie.

  „Met bloemen en planten kun je onderscheidend zijn van andere supermarkten. Het is de eerste indruk die de klant bij binnenkomst van een winkel krijgt en de laatste indruk waarmee hij of zij weer naar buiten gaat. Daarom zijn we twee jaar geleden de zoektocht naar onze eigen ’Jumbo-bloem’ begonnen”, aldus Van Eerd. „We kozen voor een germini, omdat deze zo herkenbaar is. Colours of Nature heeft de ’Jumbo-bloem’ precies in onze kleuren weten te kweken. We zijn er heel trots op dat we nu een unieke bloem hebben. Eentje die er alleen voor onze klanten is.”

  ’Vrolijke uitstraling’
  Sarah Dikker, bekend als bloemstylist in verschillende tv-programma’s en magazines, mocht het eerste boeket met de ’Jumbo-bloem’ samenstellen. „De ’Jumbo-bloem’ laat zich uitstekend combineren met andere bloemen. Deze germini geeft in de zomer een vrolijke uitstraling en in de herfst combineert de ’Jumbo-bloem’ mooi met oranje, rode en roze bloemen voor een boeket met een warme uitstraling”, aldus Dikker.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties