Kwekers presenteren educatieve film over waarde van groen

  Kwekers van Greenport Midden Brabant hebben met elkaar een film laten maken die jong en oud op een simpele maar aansprekende manier uitlegt wat de waarde van groen is voor mens en dier.

  In de korte animatiefilm wordt uitleg gegeven over de uitdagingen die de stedelijke omgeving met zich meebrengt en de oplossingen die groen daarvoor kunnen leveren. En dat groen daarmee per saldo mensen gelukkiger maakt.

  De film is gemaakt in de hoop dat deze breed wordt gebruikt om aan iedereen te laten zien. En de film eindigt met een oproep aan de kijker: Wat ga jij doen om onze leefwereld verder te vergroenen?

  De film is voor het eerst getoond tijdens een bijeenkomst met architecten, designers, gemeenten, waterschappen, groenbeheerders,  gedeputeerde Johan van den Hout van de provincie Brabant en vertegenwoordigers van ZLTO en LTO Nederland bij Boomkwekerijen M. van den Oever. De film is gemaakt in opdracht van Greenport Midden Brabant in samenwerking met de Provincie Brabant, Stuurgroep Landbouw Innovatie Brabant, Adviesbureau Ivanhoe Management en Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur.

  > Bekijk de film hier

  De film is ook in een Engelstalige versie beschikbaar: https://youtu.be/BPS2ABLXdmU

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties