L&M Group neemt alle rozen en gerbera’s uit productiekas Dümmen Orange af

  Vanaf 19 april verzorgt L&M Group de verkoop van rozen en gerbera’s uit de snijbloemenkassen van Dümmen Orange in De Kwakel. De veredelaar/vermeerderaar wil zich focussen op zijn kerntaken.

  Het betreft de gerbera’s uit een kas van 0,5 ha en de rozenkas meet 1,5 ha. Het gaat om tientallen cultivars, vooral bij gerbera, die tot nu toe met name via de klok werden verkocht door Dümmen Orange. De handelsovereenkomst komt volgens beide partijen ten goede aan de telers, retailers en bloemisten, aangezien L&M Group actief is in de gehele snijbloemenmarkt in Europa. Dümmen Orange zal hun marktinzichten  gebruiken bij het verder ontwikkelen en selecteren van rassen.

  Achterwaartse integratie

  Sven Aertssen, managing director L&M Group over deze nieuwe samenwerking: “We zijn erg trots op deze overeenkomst, aangezien we sterk geloven in deze zogenaamde ’achterwaartse integratie’. We zetten een vrij eenvoudige maar duurzame supply chain op voor de komende jaren, die zorgt voor een transparante stroom van teler naar de consument.”

  Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers Dümmen Orange is er zeker van dat de strategische partnerschap hun klanten alleen maar positief zal beïnvloeden. Doordat we onze directe verkoopactiviteiten terugtrekken van de bloemenveiling, brengen we meer duidelijkheid in de markt over onze kernactiviteiten en de focus op onze veredelingscapaciteiten. We zetten al onze andere activiteiten voort in de kassen en showtuin in De Kwakel (NL) en garanderen onze klanten dezelfde hoogwaardige planten en diensten die ze van ons gewend zijn.”

  Van links naar rechts: Jan Willem Leeuwenburg, eigenaar en CEO L&M Groep – Niels Pennings, Sales Manager Rose Dümmen Orange – Sven Aertssen, Managing Director L&M Group – Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers Dümmen Orange.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties