Peter Verdaasdonk nieuwe directeur Floriade Almere 2022

  Peter Verdaasdonk wordt per 1 januari 2019 de nieuwe directeur van Floriade Almere 2022. Hiermee wordt de vacature ingevuld  die was ontstaan na het vertrek van Jannewietske de Vries afgelopen september. Zij werd burgemeester van de nieuwe gemeente Súdwest-Fryslân.

  Peter Verdaasdonk.

  De 59-jarige Verdaasdonk volgt al jaren vanuit eigen interesse alle ontwikkelingen rondom de Floriade. Deze interesse komt mede voort uit een rol die hij in 2015 en 2016 vervuld heeft als adviseur voor gemeente Almere inzake de Floriade.

  Destijds heeft hij geadviseerd over de conceptontwikkeling, participaties en allianties en de business case voor de commerciële exploitatie van het event Floriade Almere 2022.

  Disneyland Parijs

  Naast zijn brede interesse voor de Floriade, brengt Verdaasdonk ook ruime ervaring met grote publiekstrekkers met zich mee. Zo was hij van 2002 tot 2010 Algemeen Directeur van Madurodam. Van 1990 tot 1996 heeft hij verschillende managementfuncties bekleed bij Disneyland Parijs, waaronder die van Manager Special Events en Director Strategic Projects. Daartussen en daarna heeft hij verschillende nationale en internationale management- en adviseursfuncties vervuld.

  Met de aanstelling van Peter Verdaasdonk als nieuwe directeur gaat Floriade Almere 2022 vol vertrouwen een nieuwe fase in. Verdaasdonk zegt er veel zin in te hebben om, na het advieswerk dat hij jaren geleden gedaan heeft, nu ook gemaakte keuzes bij Floriade Almere 2022 in de praktijk te brengen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties