Piet Vijverberg lanceert Wedding Orchid

  Het trouwseizoen is in volle gang en er wordt steeds meer aandacht besteed aan de aankleding van bruiloften. Bloemen spelen van oudsher een hoofdrol in het bruidsboeket en de decoratie van de trouwlocatie. Volgens kwekerij Piet Vijverberg is een witte Phalaenopsis minstens zo geschikt en daarom lanceert het bedrijf de Wedding Orchid.

  De Wedding Orchid wordt voor het eerst getoond tijdens de Orchid Inspiration Days (6-14 juni). Voor de bezoekers van deze open dagen creëert Piet Vijverberg een sfeervolle bruiloftsetting met Wedding Orchid: Phalaenopsis White World. Deze bloeit langer dan andere witte soorten en valt op door zijn enorme bloemen en uitzonderlijke kwaliteit, aldus de kwekerij. Omdat hij ook een zuiverwitte bloem aan de voor-en achterkant heeft,  past hij perfect bij een bruiloft.

  Internationaal

  Met Wedding Orchid zet de kwekerij niet alleen op Nederland in, maar ook internationaal. Speciaal hiervoor zijn er beelden gemaakt van drie verschillende (Europees, Turks, Midden-Oosters) bruidsparen en is informatie in vele talen beschikbaar. Piet Vijverberg gaat Wedding Orchid verder in de keten promoten om zo de ketenpartners te helpen het product te verkopen.

  Bron: Piet Vijverberg (via Pull Postion) | Foto’s: Anouk Raaphorst Fotografie

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties