Plantarium: ‘Deelnemers keren terug’

  De nieuwe opzet van Plantarium – de beurs gaat samen met de najaarsbeurs van Groen-Direkt onder één dak en biedt keuze in presentatievormen – is volgens de beursorganisatie voor ‘veel bedrijven aanleiding om deel te nemen, soms na jaren afwezigheid’.

  In een persbericht meldt Plantarium dat bijvoorbeeld Van Son & Koot er weer bij is en een cluster vormt met De Fruithof, Gebr. van der Salm en Waterplantenkwekerij R. Moerings. „Drie dagen puur business is wat we willen”, zegt Jim Koot in het bericht van de beurs. Ook het ‘straatje’ met Hoogeveen Plants, F.N. Kempen, Salixkwekerij Bontekoe, Dick Blom Boomkwekerijen en B.D. Rijnbeek Boomkwekerijen maakt een comeback.

  Een nieuw straatje gaat worden gevormd door Plantipp, Concept Plants, Gebr. Alkemade, Handelskwekerij G. Hoogenraad en D.J. Hendriksen & Zn. Hier zijn straks vooral noviteiten te zien. En Arie Bouman Tuinplanten komt om een nieuw rozenconcept te laten zien. Voorst somt Plantarium bedrijven met flinke stands en een groep deelnemers ‘van het eerste uur’ op die trouw blijven aan de Boskoopse beurs.

  Kwekersplein

  Deelnemers kunnen nu kiezen uit drie varianten uiteenlopend van vrije standbouw tot een simpele productpresentatie. De beursorganisatie noemt ook verschillende bedrijven die ervoor kiezen met een simpele productpresentatie op het kwekersplein aanwezig te zijn: J. Straathof, De Buurte Kwekerijen, L.M. van Nierop, W.S. Venema en Boomkwekerijen Jos Frijns en Zn. „Het gaat ons om pure productpresentatie zonder poespas. We zijn blij met deze mogelijkheid”, zo licht Marinus Schuurbiers van De Buurte Kwekerijen hun keuze toe.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties