Sion zet spotlights op geurende Phalaenopsis

  De stand van Sion Young Plants op de Royal FloraHolland Trade Fair staat volledig in het teken van de nieuwe geurende rassen Odorion en Scention. Alle noviteiten en bestaande soorten zijn ook te zien in het Trend Lab op het bedrijf in De Lier.

  Kenmerkend voor Odorion en Scention is hun zeepachtige geur, die vooral in de ochtend goed te ruiken is. ‘De consument brengt met deze geurende planten een natuurlijk parfum huis. Sion speelt hiermee in op de behoefte van de markt om de consument steeds weer te verrassen met nieuwe Phalaenopsis. Niet alleen in uiterlijk, maar nu dus ook in geur’, aldus eigenaar Eric Moor.

  Sion Trend Lab

  Meer dan 100 Top Models, New Arrivals en de nieuwste testrassen zijn tijdens Sion Open bloeiend te zien in het Trend Lab op het bedrijf in De Lier, dat het bedrijf eerder dit jaar opende. Sion ziet het lab als ‘dé plek voor jaarrond inspiratie voor kwekers, exporteurs, groothandel, retailers en social influencers, die als eerste de innovatie willen ontdekken’. Tijdens de Sion Open presenteert het bedrijf samen met Sandra Könings van Trendlogic twee nieuwe trends: Organic en Sun. Met de Organic-trend speelt Sion in op duurzaamheid; hoe vertaalt de kweker dit op een trendy wijze naar Phalaenopsis? De Sun-trend brengt vakantieherinneringen tot leven.

  Openingstijden

  Sion Open vindt plaats van maandag 4 tot en met vrijdag 8 november van 08.00 – 17.00 uur en op zaterdag 9 november alleen op afspraak, tot 12.00 uur. Kwekers zijn ook van harte welkom tijdens het Sion Café op vrijdagmiddag 8 november vanaf 15.00 uur op de locatie in De Lier. Aanmelden kan tot 6 november bij maartenhuisman@sion.eu.

  Bron en foto: Sion

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties