Topbloemen.nl opent eerste fysieke winkel in Amstelveen

Met een feestelijke opening op woensdag 15 mei is de allereerste fysieke winkel van Topbloemen.nl in Amstelveen een feit. Hiermee biedt de online retailer klanten nu ook de mogelijkheid om offline bloemen te kopen. De zaak staat het eerste jaar onder supervisie van Topbloemen.nl en wordt daarna overgedragen aan de franchise-ondernemer.

Algemeen Directeur Edwin van Arkel is bijzonder trots op deze ontwikkeling. Met Amstelveen als eerste zaak in de pilot heeft hij een plek te pakken die centraal ligt. ‘Wij zijn heel blij dat wij ons merk met de opening van deze fysieke winkel ook in het straatbeeld terug laten komen. Amstelveen kwam op ons pad. Naast de mooie ligging biedt de locatie ons ook de kans om nog beter te monitoren wat de wensen van onze klanten zijn.’ Samen met retailmanager Richard Michel en store manager Wouter Ploeger opende hij het eerste fysieke filiaal van de online retailer.

In de winkel wordt naast het standaard Topbloemen.nl-aanbod ook iets nieuws geprobeerd. Klanten kunnen zelf een plukboeket van 12 bloemen samenstellen voor 15 euro. Ook is een deel van de winkel afgeschermd. Daar kan men onder het genot van een kopje koffie rustig naar trouw- en rouwboeketten kijken. ‘Omdat ik het belangrijk vind dat mensen de rust en privacy krijgen bij het uitzoeken van zo’n belangrijk boeket’, aldus Ploeger.

Franchise

De zaak zal het eerste jaar onder supervisie van Topbloemen.nl staan en daarna worden overgedragen aan de franchise-ondernemer. Dat geldt voor alle Topbloemen.nl-winkels die de komende jaren zullen worden geopend. Van Arkel geeft aan dat er zeker nog enkele zullen volgen: ‘Die staan echter niet gepland voor dit jaar, maar vanaf 2020.’

Bron en foto’s: Topbloemen.nl

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties