TuinOntwerpersGroep groeit naar ruim honderd leden

  Bij de TuinOntwerpersGroep, kortweg TOG, zijn inmiddels meer dan honderd ontwerpers aangesloten. Dit maakten de nieuwe coördinatoren bekend tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 23 januari bij Plantentuin Esveld in Boskoop.

  Tuinontwerpers Jacqueline Volker en Gilbert de Jong nemen het stokje over van Marion Vermeulen en Renee Koen als coördinatoren. De TOG bestaat inmiddels uit meer dan honderd tuinontwerpers en komt jaarlijks zo’n vijf keer bijeen om met elkaar kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen. Onder het motto ’samen zijn we meer’ streven ze naar meer erkenning en profilering van hun vak als tuinontwerper.

  Elke tuinontwerper kan zich aanmelden, op voorwaarde dat de ontwerper staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én een eigen website heeft. Wanneer de tuinontwerper geen zelfstandig bureau heeft, maar in loondienst is, voldoet de website van zijn werkgever.

  NIeuwjaarsbijeenkomst TOG
  Tuinontwerpers Jacqueline Volker en Gilbert de Jong (links op de foto) zijn de nieuwe coördinatoren van de TOG (Tuin Ontwerpers Groep).
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties