Bloemkunst op Kasteel Groeneveld in beeld

  Van 14 tot en met 22 september vindt in Kasteel Groeneveld in Baarn het evenement Bloemkunst plaats. 16 Nederlandse arrangeurs kleedden de ruimtes in het kasteel aan met arrangementen van de 30.000 bloemen van 18 sponsors. Thema is het einde van de zomer.

  Beheerder van kasteel Groenveld Anja Bon sprak voor aanvang de hoop uit dat het bezoekersaantal dat van vorig jaar overstijgt. Toen kwamen er rond de 8.000 – met name Nederlandse  -bezoekers. Een jaar eerder waren dat er nog 8500. In 2016 startte Bloemkunst na een afwezigheid van vijftien jaar met 7.000.

  Over de ambities van Staatsbosbeheer (eigenaar van Kasteel Groeneveld), organisator en creatief brein achter Bloemkunst Zuidkoop De Lier en de sponsors lees je hier meer in het digitale magazine van het Vakblad voor de Bloemisterij. Willen zij van Bloemkunst een Nederlands Fleuramour maken?

  Het Vakblad voor de Bloemisterij bezocht vrijdag voor de start van het evenement de zalen en sprak met de ‘creatief leider’ van Bloemkunst Koos Zuidgeest. Doelstelling dit jaar is om het kasteel meer te betrekken bij Bloemkunst. In het digitale magazine vind je hier een impressie van Bloemkunst.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties