Wereldwijde interesse tijdens Orchid Inspiration Days

  De Orchid Inspiration Days heeft eén van de doelstellingen bereikt: een verdubbeling van de hoeveelheid bezoekers, ten opzichte van de eerste editie in 2017. Bovendien lukte het om klanten met het sortiment, noviteiten en concepten te inspireren. Klanten uit de hele wereld.

  Het orchideeënevenement telde dit jaar 14 deelnemers (vorig jaar 13) in drie regio’s die hun deuren openden voor klanten en eindklanten. Zowel binnen- als buitenlandse relaties, bezochten de Orchid Inspiration Days, mede omdat het event samenvalt met de Flower Trials en andere evenementen die in week 23 en 24 voor bloemen en planten zijn georganiseerd. Enkele telers van phalaenopsis, ondermeer in de regio Bommelerwaard, haakten in op die internationale belangstelling van handelaren, klanten en toeleveranciers en openden tijdens de Orchid Inspiration Days ook de deuren van hun bedrijf.

  Vanaf de eerste dag, 6 juni, was het bezoekersaantal hoger dan de vorige editie. De opkomst verschilt wel fors per bedrijf; de een registreerde 50 bezoekers tot en met 14 juni, de ander ruim het vierdubbele. Aantallen zeggen niet alles want niet iedere bezoeker werd genoteerd in de digitale presentielijst die op de bedrijven beschikbaar was. Bovendien is het klantenbestand per bedrijf verschillend in grootte.

  Elke kwekerij zorgde net als in 2017 voor zijn eigen programma en aankleding. Een terugblik hiervan en van de andere deelnemers is terug te vinden op de website, maar ook op de social media-kanalen van het evenement: Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin zullen inspirerende beelden van diverse orchideeën gedeeld worden. Een zogenoemde aftermovie is vanaf volgende week terug te vinden op de website

  De organisatie en deelnemers van editie 2018: Aphrodite, De Vreede Holland, GreenBalanZ, Lansbergen Orchideeën, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Orchids4All, Pannekoek  Orchideeën­, Piet Vijverberg, Stolk Flora, Van der Hoorn Orchideeën en de twee nieuwe deelnemers, De Hoog Orchids en Wooning Orchids. Zij bedanken alle bezoekers en kijken uit naar de editie in 2019!

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties