Zomerkorting voor phalaenopsis van Hoog Bos

Phalaenopsiskwekerij Hoog Bos uit Nieuwaal begint vandaag de HOOG-zomer actie. Voor actieproducten geldt komende weken: hoe hoger de temperatuur, des te hoger de korting. Vanaf 20 graden buitentemperatuur krijgt de klant er gratis het watergeefsysteem H20bloom bij.

De actieperiode is van 28 mei tot en met 27 juli, ofwel week 22 t/m 30. Wekelijks is er een nieuwe aanbieding van producten die voldoende op voorraad zijn op de kwekerij van 3,5 ha, gespecialiseerd in phalaenopsis potmaat 12 cm met minimaal 3 takken.

In de actieperiode is de temperatuur van 12:00 uur (in Nieuwaal) leidend voor de dagelijkse korting; 15 °C is gelijk aan €0,15 korting per ’actieplant’. Deze dagkorting geldt 24 uur en wordt bekend gemaakt via de de social media kanalen, o.a Instagram, van het bedrijf. De weersvoorspelling is daar ook te vinden. Komt de temperatuur boven de 20 °C dan is het watergeefsysteem H20bloom gratis verkrijgbaar bij alle producten.

Goed doel

De actie wordt afgesloten met een schenking aan het goede doel Villa Pardoes. Voor iedere verkochte kar met actieproducten, wordt namelijk €1,50 aan het goede doel geschonken. Dat lijkt niet veel, maar de weekproductie van Hoog Bos is dermate (zo’n 35.000 planten), dat er uiteindelijk een mooi bedrag bijeengebracht kan worden. Villa Pardoes biedt gratis vakanties aan voor ernstig zieke kinderen en hun familie

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties