Japanse Duizendknoop bestrijding in Openbaar Groen en particuliere tuinen

Een veilige, handzame methode voor de bestrijding van Japanse Duizendknoop.

De Japanse Duizendknoop. Dan weet u ongetwijfeld hoe snel deze exoot – in het Engels knot weed geheten – zich verspreidt. Welig tiert hij op de meest uiteenlopende grondsoorten, terwijl hij binnen mum van tijd alle omringende struiken en planten verdringt. Hij groeit bovendien dwars door bestrating, funderingen en rioleringen.

Geen wonder dat gemeentes en groenbedrijven massaal op zoek zijn naar een veilige, eenvoudige en milieuvriendelijke manier om deze plant effectiever te bestrijden. De Weed-Injector, een complete set voor de bestrijding van de Japanse Duizendknoop, maakt dit mogelijk.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het met glyfosaat injecteren van de Japanse Duizendknoop de beste manier is om het onkruid onder controle te houden. Dit concludeerden Britse onderzoekers van de Universiteit van Swansea na drie jaar onderzoek. Als professional mag u hiervoor het gewasbeschermingsmiddel Roundup Evolution gebruiken. Dit middel is sinds 9 maart 2018 door het Ctgb toegestaan voor professioneel gebruik in openbaar groen en particuliere tuinen tegen holle stengel onkruiden zoals Japanse Duizendknoop.

De Weed-Injector maakt deze handeling buitengewoon eenvoudig. Met de lichte, handzame apparatuur bereikt u met een minimale inspanning – het injecteren van de plant – een maximaal resultaat. U dient het gewasbestrijdingsmiddel staand toe, blijft daarbij op veilige afstand van de speciaal hiervoor ontwikkelde injectienaald en verliest praktisch geen gewasbestrijdingsmiddel. Hiermee is dit niet alleen een goede methode voor het milieu, maar ook veilig voor de gebruikers van het groen zoals tuineigenaren, wandelaars of spelende kinderen.

Met de Weed-Injector heeft u alles wat u nodig heeft voor een effectieve bestrijding van de Japanse Duizendknoop. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de Weed-Injector? Neem gerust contact met ons op. 

De Weed-Injector set kost €175, bestaande uit een lange spuit, een korte spuit, 2 containers en 5 No-Block naalden.

Verkoop via:
R van Wesemael bv WWW.WESEMAEL.NL  WESEMAEL@WESEMAEL.NL
Zoutestraat 109  4561 TB Hulst Nederland 

LAAT-VS
Schaarweg 4 8326 AK St.Jansklooster
Info@laat-vs.nl