Geld verdienen met geld: Vakblad voor de Bloemisterij presenteert:

Masterclass Money Management

Hoe wapent u zich tegen de grillige koers van het Britse pond? En wat gaan de korte én lange rentes de komende periode doen? Vragen die worden beantwoord in de Masterclass Money Management. Specialisten Joost Derks en Edin Mujagic presenteren een diepgravende analyse van de valuta- en kapitaalmarkten, zodat u exact weet waarop te letten bij het inschatten van rente- en valutaontwikkelingen. Uiteraard is er alle ruimte om in te gaan op uw specifieke vragen.

Bestemd voor:

Handelaren, exporteurs en kwekers van bloemen en planten en financiële dienstverleners in de Nederlandse sierteelt

Prijs: 295 euro p.p. (excl. btw)

Plaats en data:

Dinsdag 4 april: Aalsmeer, De Legakker

Programma:

  • 10.00 uur:  Ontvangst
  • 10.30 uur:  Hoe kunt u zich beschermen
    tegen valutarisico's - Joost Derks
  • 12.15 uur:  Lunch
  • 13.00 uur:  Rente en de financiering op
    kapitaalmarkten - Edin Mujagic
  • 15.00 uur:  Afsluitende borrel
  • 15.30 uur:  Einde

Ja, ik meld mij aan voor de Masterclass Money Management van het Vakblad voor de Bloemisterij op 4 april te Aalsmeer.


U kunt hieronder uw specifieke vraag stellen aan de financieel specialisten. Joost Derks of Edin Mujagic geven
op de masterclass het antwoord:
Beknopte inhoud:

In deze roerige periode met de onzekerheid rond onder meer de Brexit is het zaak als bedrijf uw valutarisico's goed te beheersen. Joost Derks schetst aan de hand van diverse scenario's, praktijkvoorbeelden en oplossingen hoe u de fluctuaties in de koers van het Britse pond, de Amerikaanse dollar en de euro effectief kunt opvangen.

Joost Derks is valuta-expert bij de Nederlandsche Betaal- en Wisselmaatschappij (NBWM) is Amsterdam. Hij begon zijn carrière bij Van Landschot Bankiers en heeft inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in de valutamarkten.

Jarenlang gingen ze dezelfde kant op, de centrale banken in de eurozone en de Verenigde Staten, met als gevolg dalende rentes. Nu scheiden de wegen zich. En zien we dat de rentes stijgen. Edin Mujagic analyseert het beleid van de centrale banken en de gevolgen voor de rentes in de eurozones. Zodat u onder meer beter kunt of u op uw lening variabele of vaste rente moet nemen.

Edin Mujagic is een zelfstandige en onafhankelijke econoom en publicist die zich al ruim 20 jaar lang bezighoudt met alles wat met de centrale banken en het beleid daarvan te maken heeft. Ook zijn van zijn hand diverse boeken verschenen