De Boomkwekerij Aftrap voor Floriade nieuwe stijl

  Aftrap voor Floriade nieuwe stijl

  0

  Op donderdag 2 maart organiseert de Floriade een bijeenkomst waar de plannen voor de editie 2022 worden uitgelegd. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers in de groene sector. Die zijn welkom de aftrap bij te wonen.

  Bij deze bijeenkomst draait het om de betrokkenheid van ondernemers in de groene sectoren bij de manifestatie. De Floriade-organisatie geeft er uitleg over de plannen. Inmiddels is duidelijk dat het roer om gaat. De Floriade richt zich volledig op de Groene Stad. Niet alleen door te laten zien wat er wereldwijd in grote steden al gebeurt op dit terrein. Het is daarnaast de bedoeling dat het Floriadeterrein uiteindelijk plaats biedt aan een moderne groene stadswijk.

  Bijeenkomst

  Tijdens deze bijeenkomst zal landschapsarchitect Niek Roozen vertellen over het Arboretum dat het hart van de Floriade moet gaan vormen. Roozen legt uit hoe deze plek er gaat uitzien en welke kansen er voor ondernemers geboden gaan worden.

  Ook Stichting De Groene Stad komt aan het woord en geeft een toelichting op de activiteiten van de Groene Agenda de introductie van het Groene Charta.

  Tijd en plaats

  De bijeenkomst is in schouwburg KAF in Almere. Parkeren kan bij de Schippers- en de Hospitaalgarage. Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

   

  > Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier via het web