Hortipoint Nieuwe cursus: ambassadeur van de leefbare stad

  Nieuwe cursus: ambassadeur van de leefbare stad

  0

  Van Hall Larenstein en NL Greenlabel hebben de handen ineengeslagen en komen met de nieuwe cursus ’Ambassadeur van de leefbare stad’.

  Meer natuur in de stad is gezond voor mens en dier en goed tegen de overlast van hitte en water. Samen met zo veel mogelijk gemeenten in Nederland willen de hogeschool en NL Greenlabel 1.000 ha nieuwe stedelijke natuur ontwikkelen om zo de stad leefbaarder te maken. Onderdeel daarvan is de nieuwe cursus.

  Juiste partners vinden
  Deelnemers aan de cursus maken kennis met de aarde als ecosysteem, de leefbare stad vanuit historisch, stedenbouwkundig en ecologisch perspectief en stadsnatuur in Nederland. Daarnaast leren ze om de juiste partners aan een project te verbinden om de leefbare stad een stap dichterbij te brengen.

  De cursus duurt negen dagen, kost 3310 euro en begint op 22 februari. De cursus vindt plaats in Velp. Kijk om op www.hvhl.nl voor meer informatie en aanmelden.

  Foto: Shutterstock

   

  Miranda Vrolijk
  Miranda Vrolijk is vakredacteur bij Tuin en Landschap. Ze is sinds 2002 werkzaam bij Uitgeverij Hortipoint en in 2005 als vakredacteur bij Tuin en Landschap begonnen.

  Reageer op dit artikel

  avatar