Berkelgroen en Visschedijk Hoveniers slaan handen ineen

Berkelgroen uit Lochem en Visschedijk Hoveniers uit Hengelo gaan een strategische samenwerking aan. Beide bedrijven versterken hun positie op deze manier om gezamenlijk een volgende stap te zetten.

Voor Wietse Wes van Berkelgroen en Gerwin Ordelmans van Visschedijk Hoveniers is dit een gewenste stap in de ontwikkeling van de bedrijven. Door de krachten te bundelen ontstaan er nieuwe kansen.

Zo kan er efficiënt worden omgegaan met de inzet van materieel, de voorbereiding van projecten, het uitwisselen van kennis en het aansturen van projectrealisaties.

Klanten kunnen dus zaken blijven doen met Berkelgroen of Visschedijk Hoveniers. Op de achtergrond wordt specialistische kennis zoals boomverzorging, sportveldonderhoud, personeelsontwikkeling en projectmanagement onderling uitgewisseld en versterkt.

Door de samenwerking ontstaat een regionaal bedrijf dat vanuit de locaties in Lochem, Hengelo, Enschede, Twello en Zwolle werkzaam is in een straal van ruim 100 kilometer.

De 150 medewerkers verrichten hun dagelijkse werkzaamheden bij bedrijven, overheid, instellingen, woningcorperaties, scholen en particulieren en zijn werkzaam op alle terreinen van het groene vakgebied.